Sve vrste Bajadera u Kraševom Choco baru

Pripremila: Leda Bosnić

Zamislite mjesto u kome je sve u boji čokolade, miriši na čokoladu i doslovno teče čokolada! Dobro, ne trebate više zamišljati jer takvo mjesto stvarno postoji, a to je Kraš Choco Bar. U moru raznih lokala i već viđenih slastica, ovdje je nešto drugačija priča. Čim probate prvi zalogaj, osjetit ćete kvalitetu i poseban okus koji se krije u slasticama Kraševih majstora.

Uz većinu tih okusa smo skoro svi odrasli: Domaćica, Bananko, Griotte, Fontana ledene kocke, i naravno, Bajadera koja je, mogu reći, jedan od naših najpoznatijih brendova.

E, ovaj put sam otišla u Choco bar u Ilicu 15 i naručila SVE što imaju sa Bajaderom. Nisam sigurna koliko je to bila dobra odluka za moj nivo šećera, ali ponovila bih to opet!

Bajadera koktel i sladoled

Za ljubitelje čistog okusa čokolade, preporučujem vam Rajsku Bajaderu i Bajaderu u čaši sa slatkim vrhnjem. Porcija dolazi u maloj čaši, ali nemojte se dati zavarati, doza je ubojito slatka i jedna porcija će vam biti sa svim dovoljna.

Rajska Bajadera

Zamislite najfiniji biskvit po kome je prelivena Bajadera čokoladica u kombinaciji sa maslacem i najfinijim vrhnjem - to je Bajadera kocka, moj definitivni favorit. Ako volite čokoladne slastice, ovaj kolač će vas osvojiti.

Bajadera kolač

Kraševo ljubazno osoblje većinu koktela, sladolednih kupova i fondue priprema pred vama tako da je to definitivno plus! 

Ono što mi se dopalo je to da ovdje možete kupiti i posebne slatke suvenire - ručno rađene praline, Vučedolsku golubicu od čokolade, vjernu repliku Dioklecijanove palače, Kraševe standardne deserte u prigodnim poklon pakiranjima.

Također, možete naručiti čokoladu sa natpisom po želji. Ovo je odličan poklon za nadolazeće blagdane, godišnjicu, rođendan. Slažete se? :)

Čokolada s natpisom

S obzirom na to da ljubav ide kroz želudac, čim prije odvedite vaše najmilije na dnevnu dozu slatkog u Choco bar, garantiram vam da nećete požaliti.

Ponuda torti Choco bara

*ove fine slastice možete isprobati na čak 3 mjesta u Hrvatskoj - u Zagrebu, Opatiji i Rijeci.

Sve Ledine objave 

Vezani članci: