Svi proizvodi

Čokolade

Od pažljivog odabira najboljih zrna kakaovca do konačne proizvodnje mnogobrojnih čokolada i čokoladnih deserta, Kraševe vrhunske čokolade kreirane su za prave poznavatelje slastica.

Bombonijere

U posebnoj ponudi Kraševih bombonijera nalaze se jedinstvene kombinacije okusa koje predstavljaju izvorne Kraševe okuse dosljedne u kvaliteti i raznolikosti okusa. Kraševe bombonijere, kao odraz tradicije i majstorstva u izradi slastica predstavljaju idealan poklon i suvenir koji najbolje čuva okus Hrvatske. 

Keksi, vafli i čajna peciva

Kraševi keksi, čajna peciva i vafli izrađeni su od najboljih prirodnih sastojaka – žitarica, meda, maslaca i jaja – prema tradicionalnim receptima domaće kuhinje.

Bomboni

Raznolikošću boja, okusa i oblika, bomboni privlače i male i velike. Kraševi bombonski brandovi poznati su i omiljeni već generacijama.

Slani asortiman

U trenucima odmora i razonode, u društvu obitelji i prijatelja ili na sportskim događanjima, svi volimo posegnuti za grickalicama.

Dječji asortiman

Svojim najvjernijim i najdražim potrošačima, Kraš nudi fine i ukusne poslastice. Za najmlađe iz Kraševe ponude samo najbolje!

Asortiman bez šećera

Kraš već niz godina razvija specijaliziranu ponudu za sve koji vode računa o svojoj prehrani, zdravlju i lijepom izgledu.

Kulinarski asortiman

Krašev kulinarski asortiman stvoren je kako bi se majstorstvo izrade slastice prenijelo i u domove potrošača.