O nama

Uprava Društva

Slavko Ledić

PREDSJEDNIK UPRAVE

Slavko Ledić rođen je 1974. godine u Tomislavgradu u Bosni i Hercegovini. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Završio je i nekoliko programa na poslovnoj školi IEDC Bled. Sudjelovao je u međunarodnom programu stručnog usavršavanja International supermarket management class – IGA Coca Cola institute u Atlanti (SAD). 

Svoju karijeru započinje na poziciji voditelja regije u tvrtki Alastor d.o.o., a potom odlazi na funkciju direktora prodaje i prokurista Amfora Makarske pa u Croatia Osiguranje na poziciju regionalnog direktora. U Konzum dolazi u svibnju 2005. godine, a nakon što je vodio važne projekte i sektore tvrtke, početkom 2016. preuzima funkciju predsjednika Uprave Konzuma i na čelu Konzuma ostaje do svibnja 2020.

Predsjednik Uprave Društva postaje 16. svibnja 2020. godine.

Milena Vušak

ČLANICA UPRAVE

Milena Vušak rođena je u Zagrebu 1971. godine.

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 1995. godine i tad započinje svoju karijeru kao komercijalistica u kompaniji Magma u kojoj napreduje do pozicije voditeljice ključnih kupaca.

Timu kompanije AWT International priključuje se 2001., a dvije godine kasnije karijeru nastavlja u multinacionalnoj kompaniji Mars u kojoj kasnije postaje direktorica prodaje za hrvatsko tržište.

Od 2010. godine svoj profesionalni razvoj gradi u multinacionalnoj kompaniji Kraft Foods (kasnije Mondelez) u Hrvatskoj na poziciji direktorice prodaje, gdje je četiri godine kasnije imenovana predsjednicom Uprave odgovornom za poslovanje u Hrvatskoj i Sloveniji.

Krašu se pridružuje u ožujku 2020. godine imenovanjem na poziciju savjetnice Uprave za marketing i prodaju, a od prosinca 2020. postaje članica Uprave Društva.

Davor Bošnjaković

ČLAN UPRAVE

Davor Bošnjaković rođen u Našicama diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku 2001. godine.

Svoju profesionalnu karijeru počeo je za vrijeme studiranja u tvrtki Veritas, da bi od 2003. godine do 2006. godine proveo u trima tvrtkama NEXE Grupe na pozicijama kontrolinga, a kasnije direktora društva Slavonija IGM. Od 2006. godine prelazi u društvo Belje kao direktor proizvodnje prehrambenih proizvoda, a od 2009. do 2015. obnaša dužnost člana Uprave Belja te od 2012. godine predsjednika Uprave povezanog društva Vupik d.d. Od 2015. godine predsjednik je Uprave društva Belje, odnosno od 2017. godine pravnog nasljednika Belje Plus d.o.o.

Krašu se pridružuje 1. siječnja 2021. godine. na poziciji člana Uprave za proizvodnju i nabavu.

O nama