Blog za prste polizati

Napravi sam

Kako napraviti buket od Kraševih bombonijera?

Iznenadite nekoga ovim slatkim buketićem: izradite ga sami, jer dar koji ste sami napravili značit će još mnogo više osobi koju volite.

Saznaj više

Dječji svijet

Igra sa Žele bombonima

S djecom vrijeme najviše volimo provoditi u prirodi, no što je s onim danima kada ne možemo van, a trebamo nešto vremena da obavimo kućanske poslove ili pripremimo ručak? Pripremili smo za vas jednu ideju za jednostavnu, edukativnu igru koja će zaokupiti i zabaviti vaše klince. Želimo vam dobru zabavu!

Saznaj više

Krašoblogeri

Sandra Rončević

Autorica bloga „O slanom i slatkom: o svemu.“ velika je zaljubljenica u gastronomiju, kulinarstvo, pisanu riječ i fotografiju. Osim svakodnevnog kuhanja i pričanja priča o hrani na svom vlastitom blogu, Sandra drži kulinarske radionice, cooking show-ove, bavi se stiliziranjem hrane, ali i piše gastro reportaže i tematske članke. I sanja o svom malom bistrou s četiri ili šest stolova. 

Sve Sandrine objave

Chef Krašić

Chef Krašić je Krašev majstor slastičar s dugogodišnjim iskustvom u izradi kolača, torta i raznih slastica. Na Krašoblogu najčešće piše o zanimljivostima iz svijeta čokolade, a sa svojim savjetima će vam pomoći da usavršite svoje znanje u slastičarstvu! 

Saznaj više

Matejka Buča

Matejka Buča živi u Zagrebu sa suprugom i njihovo dvoje djece. Autorica je food bloga Like chocolate, koji je - kako u šali kaže - spašava od ludosti. Zaljubljena je u kuhanje, fotografiju i video produkciju. I prije svega, u svoju obitelj.

Sve Matejkine objave

Andrea Cukrov

Andrea je diplomirana arheologinja  i gastro blogerica. Hrana je njena svakodnevna preokupacija i inspiracija. Voli čitati o hrani, pisati o njoj, kuhati je, fotografirati i u konačnici jesti. Jako voli slatko, pa su i domaći kolači česti prizor u njenoj kući.

Sve Andreine objave

Leda Bosnić

Leda živi u Varaždinu sa suprugom. Velika strast su joj moda, putovanja i fotografija, te na blogu i Instagramu svakodnevno pokušava svojim pratiteljima pokazati lijepe trenutke i inspirirati ih da uživaju u svakom trenutku u životu.

Sve Ledine objave

Tamara Ivančić

Sve je krenulo iz nonine kuhinje i zavirivanja u njezine lonce. Nakon godina pisanja bloga Tamara kaže da su najbolje stvari one najjednostavnije - jednostavni i brzi recepti s kvalitetnim sastojcima. To je ideja koja je pokreće i na kojoj se temelje svi njeni recepti. 

Sve Tamarine objave

Tamara Seljan

Po struci nastavnica engleskog jezika i pedagoginja, kada nije u školi, Tamara slobodno vrijeme najradije provodi u izradi kolača. Iako povremeno voli eksperimentirati s modernijim slasticama i neobičnim kombinacijama, najdraži recepti su joj upravo oni iz maminih i bakinih bilježnica.

Sve Tamarine objave