Logo Bajadera

Satkana užitkom

Bajadera čokolada

Fina pralina svilenkastog, bogatog okusa koja se topi u ustima i poziva vas na uživanje.

Bajadera čokolada

Satkana užitkom

Igra svjetla i tame, ples koji opija svakim pokretom

Okus joj je bogat i zavodljiv, poput raskošnog plesa orijentalne Bajadere iz davnih vremena. Otkrijte nježan spoj nougata od biranih lješnjaka i badema i najfinijeg kakaa.

Bajadera čokolada

Kraljica među desertima

Omiljena u svakom društvu

Bajadera osvaja na prvi pogled. Njezno je prepoznatljivo prugasto i zlatno ruho elegantno, a njezin izgled profinjen i primamljiv.

Bajadera čokolada

Tajanstvena ljepotica

Priča o Ijubavi koja traje gotovo 70 godina

Receptura uz koju Bajadera nastaje najbolje je čuvana Kraševa tajna. Neponovljivi okus i kvaliteta sastojaka osigurali su joj oznaku Izvorno hrvatsko, kao i mjesto u našim srcima.

Najpoznatija hrvatska pralina

Susret koji se pamti

Od trenutka kada ju upoznamo, postajemo nerazdvojni. Bajadera je naša slatka nagrada, stvorena za posebne trenutke uživanja. U prepoznatljivoj hrvatskoj pralini stapaju se nostalgija, užitak i slatko iščekivanje.

Bajadera čokolada
Lješnjaci

VIŠE OD PRALINE

Dašak inspiracije za slatke kreacije

Svatko ima svoj tajni recept za savršenu Bajaderu. Kušajte neke od naših favorita i nadahnite se za stvaranje sasvim novog slastičarskog remek djela.

Kolači

Domaća Bajadera - jednostavna i prefina!

Pripremila: Sandra Rončević

Koliko je svečana i posebna ta naša Bajadera, govori i činjenica da su vrijedne ženske ruke izmislile i kolač pod isti imenom. I odjednom je na našim raznim svečarskim...

Saznaj više