Zas(l)adi proljeće uz nova iznenađenja iz Kraša

Sjećate li se pjesmice U šumici zeko sjedi, spi… Jadan zeko što ti bi, pa ne možeš skočiti? E pa, dragi naši, zeko se probudio, skočio i rekao hop te vam donosi slatke vijesti iz Kraša, a na police trgovina još slađe proizvode.

Naime, dolaskom toplijih dana i lijepog vremena za svoje smo vjerne potrošače odlučili pripremiti nešto veselo, proljetno i cvjetno da im dodatno uz najfinije slatkiše i zabavu koja budi uspomene uljepšamo ove proljetne dane.

Vjerujemo da će biti teško prestati misliti na Torticu koja ovog proljeća dolazi u 80-gramskom pakiranju s mini verzijama Tortica idealnim za proljetni snack koji se dijeli uz provođenje više vremena u prirodi. Uz rast broja sunčanih sati, raste i Domaćica original koju možete ubrati u posebnom proljetnom izdanju u dvostrukom pakiranju za dvostruki užitak. Da ne bi rasli samo naši apetiti, Kraš je za najmlađe pripremio posebni proljetni mix proizvoda u fora mrkvastom pakiranju. Pakiranje u obliku mrkve sadrži bombone Ki-Ki jagoda, tri Tortice Original te dva Bananka uz poseban poklon sjemenki tratinčice koje dolaze na papiru za sadnju (seed paper). Paketić je to za zasladiti se i uživati u proljetnom mini hobiju koji ostaje u tvom domu. Kako zabavi ne bi bilo kraja, Kraš je ovog proljeća izbacio i novi paket proizvoda s čokoladicama i igraćim kartama sa svima nam dobro poznatim likovima Životinjskog carstva te novim likom Funny Bunny kojeg će mnogi prepoznati kao Crnog Petra.

Izbora je mnogo, na policama Kraš bonbonnièrea i većih trgovačkih lanaca pronađi nešto po svom guštu, zabavi se i zas(l)adi proljeće!