Gotovo 500 zaposlenika okupilo se na Kraševom druženju

Subota je bila poseban dan u Krašogradu jer je cijeli kompleks zasjao u svjetlu veselja i zajedništva. Gotovo 500 zaposlenika proslavilo je Dan Kraša – događaj koji je simbolično označio važnost i doprinos svih zaposlenika Kraš grupe. Događanje je bila izvanredna prilika za druženje, povezivanje i bolje međusobno upoznavanje članova velike Kraševe obitelji.

Tijekom čitavog dana, zaposlenici su imali prigodu sudjelovati u raznim sportskim aktivnostima, uživati u raznovrsnom gastronomskom iskustvu te prigodnom glazbenom programu koji je dodatno začinio ionako izvrsnu atmosferu. Nogometni turnir bio je natjecateljskog karaktera, osigurane su nagrade za prva tri mjesta, a prvo mjesto u poretku i pehar izborio je tim Bajadera. Kraševi zaposlenici mogli su se okušati svoje vještine i sposobnosti i u drugim sportovima i igrama.

Tom prilikom predsjednik Uprave Kraša Allen Halamić uz ostale članove Uprave zahvalio je zaposlenicima za njihov predan rad i svakodnevni doprinos tvrtki te istaknuo kako im je zadovoljstvo obilježiti Dan Kraša sa zaposlenicima u ugodom druženju.

Proslava nije samo pružila priliku za opuštanje i zabavu, već je podsjetila sve prisutne na važnost timskog rada i međusobne podrške te je omogućila dodatno povezivanje i upoznavanje zaposlenika iz različitih sektora i odjela tvrtke.

2

3

4

5

6

7

8

9

10