Uključi se u izazov i osvoji paket Kraš Express proizvoda

Svako vrijeme nosi svoje običaje, modu, vrstu zabave i tehnologije. Nije novost da se doživljaji i način provođenja slobodnog vremena mijenjaju iz naraštaja u naraštaj. Danas u svijetu najčešće pričamo o pet različitih generacija. Tako su Baby Boomersi rođeni između 1946. i 1964. godine, Generacija X između 1965. i 1980. godine, Milenijalci ili Gen Y između 1980. i 1996. godine, Gen Z između 1997. i 2012. godine, a najmlađi, generacija Alfa rođeni su od 2012. godine nadalje. Ono u čemu se apsolutno svi slažu je da su razlike itekako vidljive!

Boomersi su odrasli u svijetu kad je velika kutija znana kao televizor bila potpuna novost i izum stoljeća, dok je generaciji Alfa televizor tanak kao list papira, a  razni gadgeti zamjenjuju korice i listove ispisanih priča.

Nekad je premotati pjesmu na kaseti bio ozbiljan pothvat, a danas nas od sljedećeg glazbenog broja dijeli jedan klik (i pokoja reklama). Živimo u vremenima u kojima je nemoguće provesti dan bez interneta, mobitela ili društvenih mreža, a komunikacija se događa u realnom vremenu.  Nekad je pak bilo nezamislivo ne znati kućnu adresu  najboljeg prijatelja u drugom gradu jer u pismu je i novost stara 10 dana još uvijek bila novost.

Razne, gotovo zaboravljene igre obilježile su djetinjstvo starijih generacija poput gumi-gumija ili lastika, školice, crne kraljice, pikulanja ili franja, a danas su ih zamijenili Tik Tok challenges, dok je popularna društvena mreža Instagram postala poput nekadašnjeg leksikona putem kojeg si mogao saznati sve o osobi.

#swipexpress vremeplov želi na zabavan način spojiti generacije i približiti ih jedne drugima. Osim što će djeca upoznati igre svojih roditelja, roditelji će se susresti s načinima zabave klinaca.

Videa pogledajte niže:

TAD je bilo onako, a SAD je ovako! Uključi se u izazov, zabavi se i swipe-aj u prošlost. Snimi kreativan video s omiljenom igrom iz djetinjstva. Objavi video na svom profilu uz #swipexpress i osvoji poklon paket Kraš Express proizvoda. Nagrađujemo 20 najkreativnijih.

Bacite oko na pravila Nagradnog natječaja i swipeajte s nama!