Tradicionalno druženje s umirovljenicima Kraša - susret generacija 2017.

U Krašu je i ove godine s prvim danima jeseni održan Susret generacija, tradicionalno godišnje druženje s umirovljenicima Kraša.

Domaćin susreta bila je Uprava Društva koja je, uz izvršni management, svake godine prisutna na događanju. Prilika je to da se bivše kolege informira o aktualnim temama, postignutim rezultatima i planovima za budući razvoj kompanije, ali i podruži i prisjeti zajedničkih  trenutaka. Na početku događanja okupljene je pozdravio Damir Bulić, predsjednik Uprave Kraša.

Pozdravljam vas  ispred Kraša i želim dobrodošlicu na ovogodišnjem Susretu generacija. Sa zadovoljstvom mogu reći da je ova velika dvorana svake godine ispunjena do posljednjeg mjesta. To pokazuje kako osjećaj pripadnosti kompaniji ostaje snažan bez obzira na broj godina  provedenih u mirovini. Svakako je vaših  trideset ili četrdeset godina uloženih u razvoj kompanije dovoljan razlog za takvu vezu. Međutim sigurni smo i da ono što je Kraš danas, i napori koje ulažemo da ga održimo kao vodećeg proizvođača slastica i uspješnu kompaniju, tu vezu dodatno učvršćuje.

Lijepo je tako svake godine stati za ovu govornicu i prenijeti dobre vijesti. Pa evo, s ponosom možemo reći kako je Kraš danas stabilna kompanija. Uspješno ostvarujemo postavljene ciljeve i poslovne zadatke i svake godine ostvarujemo povećanje dobiti“ – istaknuo je na početku svog obraćanja Damir Bulić, predsjednik Uprave Kraša.

Slijedilo je i izvješće o najvažnijim događanjima tijekom protekle godine te su predstavljeni planova za daljnji razvoj kompanije, što uvijek izazove veliku pozornost i interes okupljenih Kraševaca.

Posebno veselje izazvao je glazbeni dio programa u kojem je nastupila legenda hrvatske estrade, Stjepan Đimi Stanić i njegova Barbara. Slatko druženje posebno je zaslađeno poklon paketima koji su na odlasku, u znak zahvalnosti, podijeljeni dragim gostima.