Stigla je RUBY - nježna čokolada ružičaste boje za kojom luduju slastičari i milenijalsi

Najveća inovacija u posljednjih 80 godina upravo je RUBY čokolada koja svoju nježnu rozu boju i delikatan okus duguje pomno biranim ruby zrnima kakaa 

Uz već dobro poznate tamne, mliječne i bijele čokolade, svijet je sada upoznao i četvrtu vrstu čokolade, RUBY čokoladu. Nakon više od desetljeća razvoja i usavršavanja, jedna od najvećih kompanija u proizvodnji kakaa, Barry Callebaut predstavila je prirodnu čokoladu ružičaste boje i zanimljivog okusa. Posebna i svoja, RUBY je odmah postala hit, osobito u slastičarskim i čokolatijerskim krugovima koji su se odmah složili kako je RUBY čokolada skroz drukčija od svih čokolada koje dosad poznajemo, s prepoznatljivim notama bobičastog voća i završnim kiselkastim aromama. Inovativna već sama po sebi, izvrsna je za nove kreativne i inovativne slastice i zamamne praline.

RUBY čokolade i premium deserti

RUBY je prava, prirodna čokolada, dobivena iz kakaovca. Samo posebno odabrana zrna kakaovca, obrađena posebno razvijenim postupkom prerade, mogu postati RUBY. Ružičasta bez dodatka boja, svježeg voćnog okusa bez dodatka voća - RUBY čokolada je čudesan spoj bogatstva prirode i ljudske mašte.

Proizvodnja RUBY pralina

Ruby na hrvatski način

Novosti iz Kraša razveselit će sve poklonike ove divne čokolade, kao i one koji je još nisu imali prilike kušati, jer Kraš postaje prvi konditorski proizvođač RUBY čokolade na hrvatskom tržištu, a Kraševa će se RUBY čokolada moći kupiti ekskluzivno u Kraš bonbonnièrama. RUBY čokolada ručno se proizvodi, a kako izgleda sam proces pogledajte u videu. 

Pripremite svoja nepca, fotoaparate i kamere na mobilnim telefonima, #rubychocolate je stigla!

RUBY čokolada