Simpatične poruke i slatki Kraševi pokloni siguran su put do srca

KRAŠ SLAVI DAN ZALJUBLJENIH KAMPANJOM #PODIJELILJUBAV

U vrijeme kad nam nedostaju druženja s dragim osobama pokazivanje ljubavi porukama i poklonima postaju važniji način izražavanja osjećaja i izjavljivanja ljubavi no ikad. Valentinovo je odlična prilika da dragu osobu podsjetimo na to koliko nam znači, a svima onima koji ove godine traže način da izraze svoju ljubav na kreativan i simpatičan način pripremili smo slatke ideje.

Na našim stranicama pronađi virtualno Drvo ljubavi te se inspiriraj romantičnim porukama koje možeš u samo nekoliko koraka poslati dragoj osobi ili ih podijeliti na svom profilu na Facebooku.

Svaka je poruka slađa ako je prati i sladak poklon, a u Kraševom asortimanu ideja nikad ne nedostaje. Naše najpoznatije bombonijere, Bajadera i Griotte, za Valentinovo su odjenule prigodno ruho, a srcima su ukrašena i pakiranja mliječne Dorine i Dorine Noisette od 220 grama. Ljubitelji popularne Domaćice uživat će u ograničenom izdanju u kojima će pronaći omiljene kekse isključivo u obliku srca. Kupci u našim bonbonnièreama mogu pronaći i ekskluzivnu ponudu velikih etuija Prelomi s čokoladama Dorina Domaćica original i Dorina Domaćica tamna od 300 grama, koje će čak i onima kojima nedostaje hrabrosti i odvažnosti olakšati izricanje dviju najljepših riječi „volim te“.

Udaljenost više ne predstavlja problem – za vas smo pripremili i poseban paket za Valentinovo koji se sastoji od prigodnih proizvoda i boce pjenušca, a moguće ga je naručiti putem platformi Glovo i Žuti klik te tako izravno poslati dragoj osobi kao slatko iznenađenje.

Neovisno o tome pokazuje li se romantičnim porukama ili slatkim darovima, ljubav se dijeljenjem množi, stoga je Valentinovo idealna prilika za osvajanje srca, iskazivanje nježnosti ili pokazivanje zahvalnosti u čemu Kraš uvijek rado pomaže i inspirira.