Ručno rađene čokolade – delicija koju možete pronaći samo u Kraševim trgovinama

Personalizirana ponuda Kraševih luksuznih pralina i ručno rađenih poklon pakiranja tradicija je Kraševih trgovina. 

Kraševe prodavaonice i Kraš Choco barovi širom Hrvatske ulaz su u čudesni svijet slatkiša, u kojem Kraševi potrošači i poznavatelji konditorskih slastica mogu svakodnevno uživati u mirisu svježe čokolade i vrhunskoj ponudi Kraša. 

Novost u bogatoj ponudi Kraš čokoladnih delicija su ekskluzivne, ručno rađene čokolade u luksuznom, 300 gramskom zlatnom pakiranju. Kraš Premium hand made čokolade rezultat su stoljetne Kraševe tradicije i umijeća izrade fine, topive čokolade, a dolaze u tri originalne varijante: bijela čokolada s bademima i malinama, tamna čokolada s prženim lješnjacima i grilažom i mliječna čokolada s bademima, lješnjacima i grožđicama. 

Još je jedna slatka novost u ekskluzivnoj ponudi Kraš Trgovine, za sada samo na tri lokacije u srcu hrvatskih gradova: u Zagrebu, Kraš bonbonnière Varšavska 1 (Cvjetni trg) i Choco bar, Ilica 15 te u Splitu, Kraš bonbonnière Narodni trg 6. To su jedinstvene ručno rađene velike čokoladne ploče, a posebna je atrakcija njihovo lomljenje na prodajnom mjestu. Ponuda se stalno širi različitim najfinijim kombinacijama okusa i sastojaka čokoladnih ploča, svježe dopremljenih iz Kraševe majstorske čokoladne radionice, koje se lome, a nepravilno lomljeni komadi jedne ili kombinacije više čokolada ukrasno se pakiraju pred potrošačima.

Ako birate poseban poklon za dragu osobu, Kraš Trgovina je pravo mjesto,  u kojem s povjerenjem možete odabrati ekskluzivne i svježe Kraševe slastice, koje će prodavačice raskošno zapakirati i ukrasiti po Vašoj želji. Posjetite Kraš bonbonnière i Choco barove te se prepustite čokoladnim užicima.