Ratrikić izazov

Uključi se i ti u Ratrikić izazov!

Uključi se i ti u RaTrikić izazov koji ti je priredila Domaćica – ponosni sponzor lige za ostanak doma! Po uzoru na Ivana Rakitića smisli i izvedi nikad viđen trik koji kombinira tvoje sportske vještine, ali i obvezan ostanak doma. Iskusno lopticom pogodi koš za smeće, lukavo ubaci prljave čarape u otvor perilice za rublje, tehniciraj sa wc papirom… Što god ti padne na pamet i pođe od ruke, točnije noge ;).

Sve to uhvati kamerom i pretvori u zanimljivi video trajanja maksimalno do 15 sekundi.

Zatim posjeti Kraševe društvene mreže te se prijavi za sudjelovanje u izazovu na slijedeće načine:

-          pošalji nam video u inbox (Instagram i Facebook)

-          objavi video na svom Instagram storyju uz obvezne hashtagove i mention @kras_hrvatska #Kraš #Domaćica #RaTrikićIzazov , te pripazi da tvoj profil bude javno dostupan (Instagram)

-          svoj video objavi kao komentar na cjeloviti video Ivana Rakitića koji će od 10.4. biti dostupan na Kraševoj Facebook stranici (Facebook)

Svi oni koji se odluče prihvatiti RaTrikić izazov u mogućnosti su osvojiti slatki poklon paket iz Kraša. Stručno oko Ivana Rakitića, u suradnji sa nezavisnim žirijem, po završetku izazova (24. travnja) izabrati će i objaviti imena onih najkreativnijih, a samim time i najuspješnijih.

Nagrade za sudjelovanje u RaTrikić izazovu:

 

1. MJESTO – PRVAK LIGE ZA OSTANAK DOMA: Cjelogodišnja zaliha Domaćice!

2. MJESTO – Polugodišnja zaliha Domaćice

3. MJESTO – Mjesečna zaliha Domaćice

 +

 5 x Slatki paket iz Kraša

Stoga iskoristi prednost domaćeg terena, sudjeluj u RaTrikić izazovu i uživaj u Domaćici, ponosnom sponzoru Lige za ostanak doma, kao i u ostalim Kraš delicijama ;)!

Detaljna pravila možete pročitati ovdje.