Proslavili smo 110 slatkih godina Kraša

U povodu proslave 110. godišnjice Kraša stvorili smo lijepu blagdansku uspomenu te 17. prosinca s uvaženim gostima, poslovnim partnerima i prijateljima uživali u prigodnoj predstavi „Orašar“ u izvedbi baletnog ansambla Hrvatskog narodnog kazališta.

„Kraševa stoljetna povijest obilježena je brojnim slatkim ostvarenjima, neodoljivim slasticama i inovativnim prekretnicama, a mi smo sretni i ponosni što su naši proizvodi dio svakodnevice, uspomena i najljepših životnih trenutaka mnogih obitelji. Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način u ovih 110 godina djelovanja u Kraš utkali i dio sebe, svojeg znanja, iskustva, ali i svojih emocija i ljubavi, kako bi izrastao u ono što je danas. Uporan rad i jasna vizija svake Kraševe zaposlenice i svakog Kraševog zaposlenika na proizvodnoj liniji, u trgovini, na terenima i u uredima pred nas su stavili odgovornost i zadatak da dajemo sve od sebe i zajedničkim snagama nastavimo razvijati tvrtku na ponos svih njih, kao i svih naših sugrađana. Zahvaljujući svakom od njih koji su u više od stoljeća dali svoj doprinos i pomicali kompaniju stepenicu više, danas je Kraš u svojoj 110. godini suvremena kompanija, konditorski regionalni lider čija je kvaliteta proizvoda neupitna, a poslovanje uspješno“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraša.

Prijatelji Kraša imali su priliku iz prve ruke svjedočiti kako je Kraš utkan u uspomene mnogih domova i obitelji, lijepih trenutaka i uspomena pa nas posebno raduje podrška koju smo tom prilikom dobili. Hvala svima koji su s nama proslavili ovu veliku obljetnicu. Zajedno se radujemo godinama pred nama.