Promjene u Upravi Kraša

Zagreb, 12. prosinca 2023. – Damir Bulić danas je na sjednici Nadzornog odbora podnio ostavku na mjesto člana Uprave Kraša i na toj dužnosti ostat će do 31. prosinca 2023. Nakon 24 godine provedene u najvećoj hrvatskoj konditorskoj kompaniji, od kojih je gotovo deset godina bio predsjednik Uprave, Bulić odlazi s mjesta člana Uprave.

„Kad negdje provedeš gotovo četvrt stoljeća, iza sebe nikad ne ostavljaš samo posao. Kraš je važan dio mog života, zajedno smo rasli i razvijali se. Ovdje sam upoznao brojne divne kolege, nakon toliko poslovnih izazova i uspjeha usudio bih se reći da smo srasli u jednu obitelj i iznimno sam ponosan što sam imao prilike biti dio te slatke priče. Svima njima želim reći od srca hvala, mene čekaju neki novi izazovi, a siguran sam da Kraš, njegove zaposlenike, poslovne partnere i potrošače čekaju godine i godine stvaranja novih slatkih uspomena“, izjavio je Damir Bulić.

„U ime svih kolega želim iskreno zahvaliti g. Buliću na dugogodišnjem predanom radu i svemu dobrome što je napravio za Kraš. Upravo je g. Bulić jedan od onih pojedinaca koji su ostavili vidljiv trag u poslovanju Kraša i čiji je doprinos uvelike utjecao na uspjehe koje je tvrtka ostvarivala. Želimo mu svu sreću na njegovom daljnjem putu“, rekao je Zoran Parać, predsjednik Nadzornog odbora Kraša

Damir Bulić