Prelomi i uzmi sve – probaj mnoštvo okusa Dorine u novom ruhu!

Život je pun izbora, svakodnevnih odluka, dilema, trilema i višestrukih opcija. Postoje situacije kada smo primorani odlučiti se za jednu mogućnost, ali nekad nije potrebno razbijati glavu već je najbolje – uzeti sve. Slano ili slatko za doručak?  Pas ili mačka kao kućni ljubimac? Casual ili poslovni outfit? Pretvori svoje ili u i – prelomi i uzmi sve!

Među izborima koji nisu mukotrpni ni gorki, već neodoljivo slatki i pružaju čitavu lepezu okusa nalaze se i čokolade Dorina koje od sada dolaze u novom, redizajniranom izdanju. Nova pakiranja Dorine omogućavaju još bolje zadržavanje njezine kvalitete, a pročišćeni vizual u čijem je središtu trokut koji naglašava okus pojedinačne čokolade podsjeća i na neka retro izdanja Kraševih proizvoda. Nove ambalaže u potpunosti su reciklabilne čime se doprinosi i očuvanju okoliša.

Čokolade Dorina dolaze u više od dvadeset okusa, a pripremaju se isključivo od biranih zrna kakaa iz Gane, zemlje najkvalitetnijih uzgajivača i proizvođača kakaovca na svijetu, pri čemu Kraš inzistira na zrnima glavne berbe. Više puta nagrađivane su priznanjima potrošača, što potvrđuje neupitnu prepoznatljivost i provjereno dobru recepturu. Osim što je jedan od najvećih Kraševih brandova, u njoj uživaju i potrošači u više od 20 zemalja diljem svijeta.

Koja od 24 okusa Dorine ćeš ti izabrati? Šalimo se, naravno da ćeš uzeti sve. Dorine u novom ruhu pronađi na policama svih većih trgovačkih lanaca te u Kraševim Bonbonnièreama.