Prelomi i otkrij novi svijet orašastih okusa!

Neovisno o tome u kojem obliku dolazi ili s kakvim dodacima, čokoladi će većina sladokusaca teško odoljeti, no među različitim okusima postoje i oni koji su ljubiteljima te univerzalne poslastice ipak draži od ostalih. Tako se, prema nekim istraživanjima, među pet najpopularnijih okusa kada je u pitanju čokolada nalaze kikiriki, badem i lješnjak, a njima se pridružuje i karamela. Inspirirani željama brojnih obožavatelja Dorine, sljubili smo orašaste plodove i neodoljivu čokoladu pa su se tako obitelji Dorina pridružila tri nova okusa. Posebnost novih čokolada krije se u oplemenjenim orašastim plodovima – lješnjaci su pažljivo karamelizirani za najizbirljivija nepca, bademi su tostirani da bi bili posebno hrskavi i mirisni, a karamelizirani kikiriki sa zrncima soli oduševit će svojom slatko-slanom kombinacijom sve istinske gurmane.

Osim pregršt aromatičnih okusa, orašasti plodovi imaju i neke druge prednosti koje pozitivno utječu na kvalitetu života. Ukusni lješnjaci mogu blagotvorno djelovati na imunitet, mentalne sposobnosti, kardiovaskularni sustav te pomoći u smanjivanju lošeg kolesterola. Za bademe pak kažu da čuvaju ljudsko zdravlje, a i odličan su izvor proteina, vitamina i minerala. Hrskavi kikiriki može doprinijeti boljem pamćenju i dobar je za kožu.

Nova tri okusa Dorine osvajaju na prvu kockicu – različiti sastojci spojeni u okusnu harmoniju te orašasti plodovi ogrnuti bogatom čokoladom rajski su doživljaj za svakog hedonista.

Dorina karamelizirani cijeli lješnjak, Dorina tamna čokolada s tostiranim cijelim bademom i Dorina karamelizirani kikiriki sa zrncima soli dolaze u elegantnim novodizajniranim pakiranjima od 220 grama pa su savršene kada  drugima želite pokloniti nešto stvarno lijepo. Potražite ih u svim Kraševim bonbonnièrama te svim većim trgovinama diljem Hrvatske.

Prelomi jer svijet može biti sladak na nove načine. Otkrij nešto novo – uz malo hrabrosti, uz Dorinu.