OVOGODIŠNJI DANI KOMUNIKACIJA U ROVINJU DONIJELI BROJNA PRIZNANJA

 Kraš dokazuje kvalitetu i u komunikaciji: kampanje i brendove nagradila je struka

Na Danima komunikacija koji su se i ove godine održali u Rovinju, dodijeljene su nagrade komunikacijske industrije u različitim kategorijama. Ta priznanja važna su jer struka vrednuje i prepoznaje izvrsnost, inovativnost, uspješne marketinške i komunikacijske projekte te njihovu kreativnost i učinkovitost.
Kraš se ove godine može pohvaliti s čak devet nagrada, među kojima je i ona za oglašivača godine u kategoriji IdejaX – nacionalnom natjecanju za najkreativnija komunikacijska ostvarenja.
„U svakom projektu koji u Krašu radimo, bilo da se radi o marketinškoj kampanji, rebrendingu ili redizajnu, razmišljamo prvo o onome što bi naši potrošači htjeli i prepoznali kao dobro. Izvor inspiracije za kreativu, a zatim i za provedbu uvijek je potrošač. Kad naše projekte nagradi i struka, dobijemo dodatnu potvrdu vrijednosti rada, ali i ogroman pozitivan zamah za sve što nas čeka. Ovaj uspjeh dijelimo i sa sjajnim agencijama s kojima surađujemo, a svi projekti rezultat su genijalne sinergije“, rekao je Nikša Farac, direktor marketinga Kraša.
Na Danima komunikacija 2023 Kraš je nagrađen u kategorijama IdejaX, natjecanju u kreativnosti u komunikacijskim projektima, kategoriji MIXX u području Campaign Effectiveness posvećenom digitalnim kampanjama koje su postigle učinkovitost tako što su ostvarile izvanredne rezultate povećanjem brend metrika ili prodajnih metrika te u kategoriji BalCannes – regionalnom natjecanju u kreativnosti u području Food. Kojim se točno medaljama Kraš okitio, pogledajte niže:

🏆 (zlato) oglašivač godine
🏆 (zlato) MIXX (campaign effectiveness) – Dorina Čvarak
🥇 (zlato) IdejaX (rebranding) – Dorina vizualni identitet
🥈 (srebro) IdejaX (rebranding) – Moto
🥈 (srebro) IdejaX (rebranding) – Napolitanke
🥈 (srebro) IdejaX (hrana) – Dorina Čvarak
🥈 (srebro) IdejaX (dizajn) – Dorina
🥉 (bronca) IdejaX (dizajn) – Napolitanke
🥉 (bronca) Balcannes (food) – Dorina Čvarak