Ovo nije prvotravanjska šala

Frondi Grah, Ki-Ki Ćevapoza ili Fontana Vrele kocke? Vi odlučujete!

Prošao je prvi travanj i neka je, namjerno smo pustili da prođe! Znamo da ste naučili od nas očekivati neočekivano pa vam donosimo upravo takve vijesti.

Sjećate li se naše Dorine Čvarak? Sve je počelo kao šala za 1. travnja, a vaše su reakcije bile toliko poticajne da smo je stvarno odlučili i proizvesti  te je ubrzo nakon toga predstaviti u limitiranom izdanju.

Ovaj put smo odlučili otići korak dalje i vama dati da birate koju neslanu šalu želite da pretvorimo u istinu?

Naši su kreativni prijedlozi inspirirani dimom roštilja i obilja kojima se svi veselimo za praznik rada 1. svibnja, a kandidate predstavljamo redom:

  • Ljubitelji klasike odlučit će se za Frondi puuuun mirisa i okusa prvomajskog graha, jer što je uopće praznik rada bez dobre porcije graha?
  • Ne voliš na žlicu? Više si za nešto konkretnije? E, pa za tebe je Ki-Ki Ćevapoza idealno rješenje! Mali gumeni ćevapćići pružit će ti toliko gušta da ćeš dva puta razmisliti o kušanju klasičnih ćevapa.
  • Za one istančanog, možda više, otpornijeg nepca predstavljamo Fontana Vrele praline s punjenjem od chillija koje će zapaliti baš svaki prvomajski roštilj.

Ponekad se o okusima i treba raspravljati i zato vas trebamo da dignete svoj glas! Izbori traju tjedan dana, a biralište se zatvara u utorak 9. travnja. Sve vas pozivamo da se odazovete!

Onaj kandidat koji prikupi najveći broj vaših glasova kreće u pripremu da bi bio dostupan na policama Kraševih maloprodajnih mjesta krajem travnja, naravno u ograničenim količinama. Taman u idealnom periodu pred otvorenje najiščekivanije sezone roštilja!