Otvorena novouređena poslovnica KRAŠ & shop u centru Pule

Posjetitelji KRAŠ & shopa na pulskom Trgu Portarata 7 odsad će imati priliku uživati u još boljem iskustvu kupovine. Naime, popularna Kraševa poslovnica je nakon samo nekoliko tjedana renovacije dobila novo ruho, a prošireni asortiman nudit će na gotovo 50 kvadratnih metara.

Inspirirani dosadašnjim uspjehom u preuređenju i proširenju asortimana naših poslovnica, počevši od Zagreba do drugih gradova diljem zemlje, nastojimo stvoriti ugodno okruženje za posjetitelje. KRAŠ & shop mjesto je gdje kupci mogu pronaći širok izbor KRAŠ i drugih  proizvoda, dakle obaviti i slatku i slanu nabavu dok se pri tome osjećaju ugodno i dobrodošlo. Ovim inovativnim pristupom i investicijama u maloprodaju pokazujemo posvećenost prema zadovoljstvu naših kupaca", izjavio je Robert Kiš, rukovoditelj odjela maloprodaje, ugostiteljstva i evenata u Krašu.

Povodom otvaranja poslovnice u Puli posjetitelje se obradovale posebne akcije, a Kraš će nuditi i redovne tjedne ponude, kako bi obogatili njihovo iskustvo kupovine.

Krajem prošle godine uspješno je obnovljena poslovnica u Rijeci, a nakon uređenja pulskog KRAŠ & shopa sljedeće na redu je otvorenje novouređene poslovnice u Rovinju. Istovremeno, Kraš nastavlja s preuređenjem ostalih lokacija diljem zemlje.