Otvoren je KRAŠ & shop na Ravnicama

Kraš je na zagrebačkim Ravnicama otvorio vrata nove KRAŠ & shop prodavaonice. Riječ je o novom prostoru i konceptu poslovnice koja, osim što je zadržala tradicionalni naglasak na Kraševim proizvodima, kupcima odsad nudi i prošireni asortiman obogaćen kućanskim potrepštinama i prehrambenim artiklima.

Nova KRAŠ & shop poslovnica, koja se prostire na gotovo 100 kvadrata, dio je strategije koja je usmjerena na daljnja ulaganja i modernizaciju ključnih lokacija kako bi se dodatno unaprijedila funkcionalnost prodajnih mjesta, a time i iskustvo samih kupaca. Preseljenjem u veći prostor i realizacijom novog koncepta Kraš je omogućio ugodnije i modernije okruženje koje je prilagođeno potrošačkim potrebama šireg kruga kupaca.  

Ovo je prvi KRAŠ & shop, a do kraja listopada otvorit ćemo i KRAŠ & shop na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu s još bogatijom ponudom i većom mogućnošću izbora za kupce. Nismo motivirani isključivo kozmetičkim promjenama u smislu promjene fizičkog izgleda naših prodajnih mjesta, već je krajnji cilj ovih ulaganja dati kupcima na važnosti i ponuditi im jedinstveni osjećaj svaki put kad nas posjete. Zaista smo zadovoljni velikim brojem posjetitelja koji su svojim dolaskom upriličili otvaranje, a to nam je ujedno i najbolja potvrda da se naša ulaganja kreću u dobrom smjeru“, izjavio je Robert Kiš, koordinator službe maloprodaje i ugostiteljstva u Krašu.

U povodu otvorenja kupci su počašćeni kavom i prigodnim poklonima. Dodatno, do 21. listopada traje i posebna akcija u kojoj je moguće ostvariti i do 40% popusta na određene artikle u ponudi, a kupce će iz tjedna u tjedan čekati nove raznovrsne akcijske ponude.   

2

3

4