Omiljena Životinjsko carstvo čokoladica u novom ruhu!

Životinjsko carstvo čokoladice od početka 2021. godine dolaze u novom pakiranju koje doprinosi boljoj zaštićenosti proizvoda i očuvanju kvalitete.  

Dosad se pakiranje Životinjskog carstva sastojalo od dvije vrste papira, vanjskog i unutarnjeg, a novost je zamjena unutarnjeg papira tankom aluminijskom folijom koja je u potpunosti zatvorila proizvod. Na taj način njegova svojstva ostaju još bolje očuvana, što doprinosi i dugotrajnijoj svježini Kraševih čokoladica. Vanjsko je pakiranje također doživjelo malu promjenu pa se s njega sada smiješe novi, redizajnirani 3D likovi Životinjskog carstva – panda Amanda, lav Leopold, žirafa Gracija, galeb Stipe i krokodil Kroko.

Kad je riječ o sličici koja svoje mjesto čeka u edukativnom albumu, ona se odsad nalazi na unutarnjoj strani omota, što nije bio slučaj do sada. Na pozadini sličice se i dalje može pronaći kod za digitalni album, a sakupljanjem kodova se mogu osvojiti dodatne nagrade poput plišanih igračaka, igara i čaša slagalica. Za više informacija posjetite internetsku stranicu www.igraoni.ca.

Povijest Životinjskog carstva seže u daleku 1931. godinu kada je Kraš počeo s proizvodnjom 15-gramske čokoladice. Od samih početaka izuzetna je pažnja posvećena kvaliteti proizvoda i potrebama potrošača, a sve te godine Kraš vjerno prati najnovije svjetske trendove. Sve je to doprinijelo činjenici da danas Životinjsko carstvo ima ljubitelje čokoladice i strastvene kolekcionare sličica diljem svijeta.