Za popunjeni digitalni album stigli su novi plišanci!

Skupljaj kodove i osvoji super nagrade!

Naši su omiljeni plišani likovi Životinjskog carstva izrasli u životinje koje svaki mališan želi imati, a mi vam otkrivamo kako ih osvojiti.

Za početak, počastite se ukusnim čokoladicama Životinjsko carstvo, Milksy ili Lizli. Zatim unutar pakiranja svake čokoladice pronađite sličicu s jedinstvenim kodom, a u Milky i Lizli pakiranjima kod pronađite na unutarnjoj strani folije, odnosno ambalaže. Kod unesite u digitalni album na internetskoj stranici www.igraoni.ca, a popunjeni digitalni album znači samo jedno – stižu novi plišanci za mališane. Možete birati između pande Amande, žirafe Gracije, galeba Stipe, lava Leopolda i krokodila Kroka ili drugih nagrada!
Djevojčica s plišancima
Također, ne zaboravite – kodovima popunjavajte digitalni album, a sličice možete lijepiti i u album Životinjsko carstvo te tako osvojiti poznati paket pun nagrada i slatkiša. Osim što je popunjavanje albuma zabavno, ono je i edukativno jer na jednom mjestu vaši mališani mogu otkriti zanimljive i poučne karakteristike pojedinih životinja.

Želimo puno sreće i zabave svima u ispunjavanju albuma Životinjsko carstvo!

Djevojčice sa svim plišancima