Nove Milksy punjene čokoladice obogaćene vitaminima

Noviteti iz Kraša stižu u tri boje i tri neodoljiva okusa: žuta predstavlja keks, crvena Kraš Express i plava mlijeko. S njihovih se pakiranja smiješe već dobro poznati likovi Životinjskog carstva, a namijenjeni su našim najmanjima. Pod imenom Milksy kriju se prutići za djecu, napravljeni od najfinije mliječne čokolade i ono najvažnije, obogaćeni su vitaminima!

Milksy mlijeko, osim fantastično kremastog mliječnog punjenja, u sebi krije i vitamin D, koji povoljno djeluje na kosti i jača imunitet. Odličan je snack baš u svako doba dana.

Milksy keks je neodoljivog slatkog okusa, s finim keks-punjenjem, koje pored vitamina D, sadrži i vitamine iz B skupine, koji su ključni za apetit i rast. Ovaj će prutić zadovoljiti baš svakog malog sladokusca.

Milksy Kraš Express je u svom čokoladnom, kremastom punjenju na jednom mjestu okupio čak 11 vitamina. Pred vama je pravi multivitaminski zalogaj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Osim trgovina, družimo se i virtualno. Uskoro na našoj web stranici kreće i zanimljivi online kviz, s odličnim nagradama koje osvajaju 10 najtočnijih i najbržih sudionika. Kroz 5 tjedana imat ćete priliku osvojiti po 20 kodova za digitalni album (svaki kod vrijedi kao 2 sličice Životinjskog carstva), kao i naš dobro poznati slatki paket, zato brzo pripremite svoje pristupne podatke!

Digitalni album Životinjskog carstva vam je sigurno već dobro poznat. Unutar pakiranja Milksy čokoladica nalazi se kod kojeg unosite u digitalni album, a popunjeni album znači samo jedno – još nagrada!

Odaberite za svoje dijete najbolji čokoladni zalogaj obogaćen vitaminima, zajedno s djecom zaigrajte naše zanimljive kvizove, skupljajte kodove za digitalni album i nastavite se aktivno družiti s nama na poznatom mjestu www.igraoni.ca . Mi smo spremni, a vi?