Nove Ki-Ki Gumioze stižu ovo ljeto – puna usta zabave vam se smiješe!

Ljeto je pred vratima, a uz ljeto uvijek idu i slatkiši koji imaju najbolji okus. Obožavatelji Ki-Ki Gumioza imaju veliki razlog za radost - stižu novi veseli i voćni okusi koji će ih oboriti s nogu!

Naše sočne, voćne i prirodne Ki-Ki Gumioze postale su bogatije za dva nova okusa – meki i sočni žele voćnog okusa te vrlo zanimljiv spoj dva različita bombona kojima se otkriva treći, prepoznatljiv okus cole kojeg vole i mali i veliki. Novi, razigrani klaunovi s prozorčićem u obliku širokog osmijeha pozivaju vas na zabavu uz naše ukusne gumioze.

Ki-Ki Gumioze

Ki-Ki Gumioza Happy duo 90g
Gumeni bomboni u obliku crvenih i zelenih kapica, ali i dva ukusna različita okusa (limeta i cimet) zajedničkom konzumacijom daju prepoznatljiv i osvježavajući okus cole. Mogu se konzumirati i posebno – fina limeta ili ukusan cimet, ali tko se poželi i dodatnog okusa, tu je i treći okus cole kojeg svi vole.

Ki-Ki Gumioza Crazy fruits 90g
Još jedna novost u Ki-Ki Gumiozama svakako su meki, sočni i voćni žele bomboni. Panirani voćni žele bomboni u formi voća svidjet će se svima zbog svog zanimljivog kiselkasto-slatkog okusa. Šareni voćni žele bomboni panirani su u kiselom šećeru, a unutar vrećice kriju se fini okusi jabuke, mandarine, borovnice, banane, jagode i limete. Na prvu kiseli, a zatim fini slatki i voćni, ostavljaju dojam pravog „ludog voća”.

Novi okusi naših Gumioza s novim i modernijim dizajnom učinit će Ki-Ki bombone još prepoznatljivijima i poželjnijima, a na vama je da probate pojesti samo jedan!