Nova kampanja za Torticu

„Nemoj misliti na Torticu“, slogan Tortice uz element hipnoze poznat i iz naših prethodnih kampanja, dio je nove komunikacijske platforme za Torticu pod nazivom „Prihvati izazov“.

„Nemoj misliti na Torticu“, slogan Tortice uz element hipnoze poznat i iz naših prethodnih kampanja, dio je nove komunikacijske platforme za Torticu pod nazivom „Prihvati izazov“. Budući da Tortica spada u kategoriju proizvoda koja je prvenstveno namijenjena mladima, ali i ostalim generacijama koji u današnjem, dinamičnom okruženju u hodu konzumiraju ovaj slatki zalogaj, novom kampanjom želimo se još više približiti ljubiteljima Tortice kroz jedan inovativan marketinški pristup. Kreativni koncept upotrijebljen u kampanji proizlazi iz digitalnog okruženja - riječ je o Mannequin Challengeu.

Mannequin Challenge je viralni internetski trend u kojemu ljudi ostaju nepomični tijekom čitavog trajanja kratkog videa, dok kamera u jednom kadru putuje kroz improvizirani set, a sve je popraćeno glazbom.

Nova kampanja u fokus stavlja mlade osobe koje se susreću s izazovima modernog društva, a kojima su društvene mreže svakodnevica.

Uz kampanju smo pripremili i zabavni nagradni natječaj „Tortica Mannequin Challenge“ koji će trajati od 24. ožujka do 1. svibnja 2017. godine, gdje imate priliku izraziti svoju kreativnost i osvojiti brdo Tortica. Dovoljno je da snimite svoju verziju Mannequin Challengea u trajanju do 30 sekundi i uploadate na vlastiti Youtube račun, a potom podijelite link na stranici www.igraoni.ca. Sve detalje o nagradnom natječaju možete pronaći na Facebook stranici Kraša gdje možete i pogledati novu kampanju „Prihvati izazov“.