Najslađa priča ovog Adventa - Kraševa Rukom stvorena blagdanska priča

Neodoljive slastice temelje se na stoljetnom Kraševom konditorskom umijeću u kojem se uživa svim čulima.

Počeo je Advent, najsvečanije i najljepše vrijeme u godini, koje smo s nestrpljenjem iščekivali. Zagrebačka Božićna bajka je blistava i raskošna, a u srcu grada na Trgu bana Jelačića, posebna adventska atrakcija je KRAŠLAND, Kraševa originalna građevina postavljena uz Manduševac. Izrađen od punog drveta, KRAŠLAND kao da je izašao iz neke dječje bajke, privlači sve poglede i poziva posjetitelje da se popnu na galeriju, odakle mogu snimiti nezaboravni selfie s pogledom na Trg. Kao pravi dvorac, KRAŠLAND ima brojne sadržaje – Ured Djeda Mraza, dječju igraonicu i veliki prolaz, koji vodi ravno do Kraševe slatke kućice. 

Krašland

Igrači GNK Dinamo Izet Harjrović i Bruno Petković obišli su čarobni KRAŠLAND, a Kraševim slasticama nisu mogle odoljeti Antonija Stupar Jurkin i Anita Dujić koje su se zasladile fritulama i čokoladnim koktelima.

Izet Hajrović i Bruno Petković

Antonija Stupar Jurkin

Anita Dujić

Rukom stvorena blagdanska priča naziv je koji najbolje opisuje posebnu ugostiteljsku ponudu gastro iznenađenja u Kraševoj kućici, stvorenu za istinske poznavatelje slastica. Uz dobru zabavu i pravu blagdansku atmosferu posjetitelji uživaju u vrućoj čokoladi, čarobnim Bajadera fritulama te originalnim koktelima na bazi vruće čokolade.

Ruby čokolada, izrađena od najboljeg kakaovca posebnim postupkom kojim se dobiva karakteristična ružičasta boja i blagi voćni okus, ovogodišnja je ekskluzivna hit ponuda Kraš bonbonnièra. Velika novost Kraševog adventskog nastupa je Ruby čokolada u svim oblicima – Ruby ručno rađeni deserti i Ruby čokolade u elegantnim pakiranjima, Ruby vruća čokolada i super-novitet Ruby fritule, koje daju novo značenje ovoj poslastici.

U svim Kraševim bonbonnièrama te na Kraševoj kućici možete kupiti Rukom stvorenu blagdansku priču, ekskluzivni božićni asortimani od tri Kraševa proizvoda u limitiranom izdanju.

Kraševa Rukom stvorena blagdanska priča

Kraševa Rukom stvorena blagdanska priča

Rukom stvorena blagdanska priča objedinjuje više lokacija i aktivnosti. Najzabavnije će biti u Kraševom sjedištu na Ravnicama gdje će od 04. pa sve do 20. prosinca, trinaestu godinu za redom, predstavama razveseliti najmlađe. U režiji Krešimira Dolenčića klince i klinceze kroz predstavu Slatka bajka će voditi Luka Bulić, Manuela Svorcan, Giuliano, Ahmed Abdel Rahim i mnogi drugi. Dok će se na Kraševoj kućici na Jelačićevom trgu s najmlađim posjetiteljima, svaki vikend do kraja prosinca, družiti Djed Mraz, nogometaši Dinama i druge poznate osobe.

Ipak, što je Advent bez uspomena koje ćemo ovjekovječiti fotografijom? Kraš je mislio baš na sve pa njegov foto-point nestrpljivo iščekuje stvaranje najljepših adventskih fotografija.

Kraševa Rukom stvorena blagdanska priča

Možemo reći da se Kraševa božićna bajka vratila u punom sjaju – veća i čokoladnija nego ikad prije.