Milena Vušak imenovana za savjetnicu Uprave Kraš d.d.

Vušak

Milena Vušak, dosadašnja direktorica tvrtke Mondelez Zagreb, pridružila se timu Kraš d.d. na poziciji savjetnika Uprave. Vušak je posljednjih dvadeset godina karijere provela na ključnim pozicijama u konditorskoj industriji, a u Krašu će svoje iskustvo koristiti za jačanje pozicije Kraša na domaćem i inozemnim tržištima.

"Vjerujem da će moje menadžersko iskustvo u kategorijama čokolada i biskvita, te poznavanje tržišnih trendova i potreba potrošača u tim kategorijama, dodatno ojačati poziciju Kraša na domaćem i inozemnim tržištima. Veselim se novim slatkim izazovima." – rekla je Milena Vušak.  

U Mondelezu, u kojem je provela deset godina, bila je direktorica prodaje za tržišta Hrvatske i Slovenije, a ranije je bila na funkciji direktorice prodaje za Hrvatsku u kompaniji Mars. U svojoj  dugogodišnjoj karijeri bila je odgovorna za plasiranje brojnih internacionalnih brandova na lokalno tržište, među kojima su Milka, Oreo, TUC, Elvita, Snickers i Twix. 

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a nakon toga se usavršavala po programima internacionalnih kompanija u kojima je radila.