Kraševa uskršnja košarica puna je novih i veselih proizvoda

Krašev uskršnji asortiman ponovo će zasladiti i razveseliti one najmlađe, ali i njihove roditelje. Proljeće, Uskrs i šarene pisanice potaknule su nas na razigrano uskršnje izdanje finih Kraševih slatkiša s kojima smo pripremili za svakoga po nešto.

Kraševa Proljetna bajka probudila se iz svog slatkog zimskog sna i donijela šareni paket pun Kraševih proizvoda: Bananko, Životinjsko carstvo, Tortica, Napolitanke, Vic štapići i Vic flips. Proljetna bajka idealna je za dijeljenje s obitelji i prijateljima.

Proljetna bajka

Poseban novitet koji se ovaj Uskrs nalazi u Kraševoj ponudi su Dorina čokolade  s dodatkom šarene riže koja će izmamiti osmijehe i malima i velikima. Za one male pripremili smo Dorinu od 80g, a za one velike tu je Dorina od 235g. Šarena riža, baš kao i šarene pisanice razveselit će svakoga.

Dorina šarena riža

A potraga za šarenim uskršnjim jajima više nije teška jer tu su na dohvat ruke Ki-Ki Čarobna jaja. Čarolija otkrivanja novog okusa kombinacijom dva okusa probudit će znatiželju kod svakoga. Kombinacija limete i cimeta daju okus cole, dok kombinacija jabuke i banana daju okus kruške.

Ki-Ki čarobna jaja

Za sve one koji vole male zalogaje, Kraš je pripremio Mini Tortice. Deset najfinijih, hrskavih mini Tortica u šarenoj uskršnjoj kutiji donosi puno zabave za velike i male. 

Mini Tortica original