Kraševa uskršnja košarica puna je novih i veselih proizvoda

Uskrs je najradosniji blagdan koji je uvijek povod za vesela obiteljska okupljanja. Izmjenjuju se pokloni kojima se kao i uvijek najviše vesele djeca. Najslađi pokloni ove godine dolaze iz Kraševe tvornice slatkiša, a obučeni su u prigodno i razigrano dječje ruho. 

Čoksa promopack s poklon naljepnicama

Kombinacija dvije čokolade -  Čoksa banana i keks i Čoksa kakao oduševit će svako dijete. U ovom malom čokoladnom paketu nalaze se i poklon naljepnice s razigranim čoksoglavcima koje su predviđene kao ukras za uskršnja jaja ili za bilo koju drugu vrstu dječje zabave, kamo god ih odvede njihova mašta.    

Ki-Ki čarobna jaja

Ki-Ki  nam donosi „čaroliju” jer po prvi put u ponudi ima gumeni bombon koji mijenja svoj okus. Istovremenom konzumacijom dva različita bombona, dobiva se treći okus. U jednoj vrećici nalaze se 4 bombona različitih okusa: limeta, cimet, jabuka i banana. Kombinacija limeta + cimet daje okus cole, dok kombinacija jabuka + banana daje okus kruške.

Životinjsko carstvo

Šarene omotnice neodoljivih čokoladica Životinjsko carstvo čuvaju pravo carstvo znanja o životinjama. Ususret Uskrsu Životinjsko carstvo nastavlja uveseljavati mališane. Ove godine u ponudi je 6 čokoladica u atraktivnom omotu koji služi istovremeno i kao igra. 

Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs! Provedite ga u toplini svojih domova, u vedrom društvu svojih najbližih.