KRAŠ RAZVESELIO ZAPOSLENIKE KOJIMA DJECA KREĆU U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

Naši zaposlenici kojima djeca kreću u prvi razred osnovne škole moći će na prvi dan školske godine biti uz svoje mališane. Naime, Uprava Kraša odlučila im je omogućiti korištenje plaćenog dopusta u ponedjeljak 6. rujna kako bi na taj velik i važan dan mogli sa svojim djetetom podijeliti sve uzbudljive i vesele zgode koje će još dugo pamtiti i prepričavati.

„Nova znanja, iskustva i prijateljstva neprocjenjiva su vrijednost koju smo stekli u svojim školskim danima i drago nam je da će naši kolege moći biti uz svoju djecu u trenucima kad će krenuti sa stvaranjem novih životnih iskustava i uspomena. Prvi dan škole izuzetno je lijep, ali ujedno i pun novih doživljaja i za roditelje i za mališane, zato nam je drago što im ga kroz ovu pogodnost možemo uljepšati“, istaknuo je Slavko Ledić, predsjednik Uprave.

Plaćeni dopust iskoristit će više od 50 zaposlenika u Krašu d.d. u Zagrebu, Karolini d.d. u Osijeku te u Miri a.d. u Prijedoru. Prvašiće su dodatno razveselili i Kraševi promotivni ruksaci puni slatkiša za još slađi početak nove pustolovine.