Predstavljena novouređena dubrovačka Bonbonnièra i novo ruho Maestro marcipan deserta

U samom srcu Dubrovnika, na Stradunu, otvorena je novouređena trgovina Kraš Bonbonnière koja će u svom modernom, elegantnom i profinjenom ruhu postati nezaobilazno mjesto za Dubrovčane te atrakcija za sve brojnije turiste. 

Sa željom da razveselimo svoje vjerne potrošače, otvorili smo vrata neodoljivog svijeta čokolade u kojem smo uz odabrani asortiman naših poznatih brendova pripremili i velik izbor najboljih čokoladnih pralina i dražeja te novi desert Maestro marcipan, posebno pripremljen za ovu prigodu.

Kraš je kroz stoljetnu tradiciju od 1911. godine usavršio izradu vrhunskog marcipana pa tako Maestro marcipan desert sjedinjuje snagu sunca aromatičnih mediteranskih badema i nježnost fine mliječne čokolade te predstavlja jedinstven užitak za prave poznavatelje slastica.

Dubrovnik je oduvijek poznat po dobrom ukusu, kako u kulturi tako i u delicijama. Kraš je i ove godine ponosni sponzor Dubrovačkih ljetnih igara, koje predstavljaju vrhunac ljetne kulturne ponude u Hrvatskoj. Ove su se godine na velikom koncertu pijanista Daniila Trifonova, koji se održao u sklopu Dubrovačih ljetnih igara, uzvanici mogli zasladiti novim prigodnim desertom Maestro marcipan.

Prema sličnom arhitektonskom rješenju, uređene su Bonbonnière u Zagrebu i Splitu. U sklopu projekta, osim preuređenja i modernizacije prodajnih mjesta, inovira se i ekskluzivna ponuda Kraševih proizvoda i pakiranja, koji su u ponudi isključivo u trgovinama Kraš Bonbonnière i Kraš Choco barovima. Na taj način stoljetna tradicija i vještina u izradi čokoladnih i drugih slastica, koja se njeguje i neprestano razvija u Krašu, dobiva adekvatna mjesta prezentacije.