Oboji dan tamnom čokoladom!

Voljeli biste da je tamna čokolada manje gorka? Kraš donosi novost u segmentu tamne čokolade!

Kraš Selection vrhunske tamne čokolade sa 60% kakao dijelova svojim bogatim okusom oduševit će istinske znalce i čokoljupce.

Ljubitelji tamnih čokolada mogu birati između četiri pažljivo odabrana okusa koji će unijeti savršeni balans gorkog i slatkog te puno boja i okusa u svaki dan.

Za klasičare smo pripremili vrhunsku tamnu čokoladu Kraš Selection sa 60% Kakao dijelova koja će razveseliti sve ljubitelje gorko-slatkih okusa.

U novoj čokoladi Kraš Selection Naranča isprepliću se božanstveni okusi kakaa i naranče. Ukusna tamna čokolada s osvježavajućom voćnom notom jamči pravu čokoladnu eksploziju okusa.

Dodatno osvježenje donosi Kraš Selection Limun & Đumbir – sklad koji nudi jedinstvena kombinacija tamne čokolade, pikantnog okusa đumbira i osvježavajućeg limuna idealna je za odvažne i one željne neobičnih okusa.

Dan ti je nezamisliv bez kave i čokolade? Apsolutno se slažemo, zato smo spojili puni okus kave s finim kokosom u čokoladi sa 60% kakao dijelova Kraš Selection Kava & Kokos – zasladite se ovom odvažnom kombinacijom.

Oboji dan tamnom čokoladom!

Kolaž Kraš Selection