Davor Bošnjaković novi je član Uprave Kraša

NA SJEDNICI NADZORNOG ODBORA KRAŠA DONESENA ODLUKA O PROMJENI U UPRAVI

Davor Bošnjaković

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Kraša imenovan je novi član Uprave Davor Bošnjaković. Prije dolaska u Kraš bio je predsjednik Uprave Belja plus, a u Upravi Kraša bit će od 1. siječnja zadužen za područja proizvodnje i nabave.

„Dolazak u Kraš za mene je velik izazov, ali i čast koju ću nastojati opravdati davanjem doprinosa u jačanju tržišne pozicije kompanije i stvaranjem novih vrijednosti, poštujući njezinu tradiciju. Zajedničkim snagama možemo Kraš učiniti još jačim i uspješnijim i veselim se što ću imati priliku u tome sudjelovati“, izjavio je Davor Bošnjaković. 

„Uz sve izazove s kojima se Hrvatska, kao i ostatak svijeta, u ovim trenucima suočava, fokus Kraša ostaje na unapređenju i modernizaciji poslovnih procesa, a osnaživanje Uprave ključan je čimbenik u ostvarenju poslovnih ciljeva uz daljnje jačanje svih Kraševih vrijednosti koje počivaju na stoljetnoj tradiciji. Kolegi Bošnjakoviću želim dobrodošlicu u Kraš i puno uspjeha u zajedničkom radu s drugim članovima Uprave. Kolegi Buliću zahvaljujem na dosadašnjem doprinosu i želim mu uspješan nastavak karijere u Krašu“, izjavio je Zoran Parać, predsjednik Nadzornog odbora Kraša.

Davor Bošnjaković u Upravi se pridružuje predsjedniku Uprave Slavku Lediću i članici Uprave Mileni Vušak, a dosadašnji član Uprave Damir Bulić karijeru nastavlja u Krašu.