Bezbrižni i razigrani blagdani za najslađe potrošače Kraša

Razveseliti i iznenaditi naše najmlađe potrošače uvijek je glavna misao vodilja dječjeg Kraš asortimana. Uz Slatku bajku, dobro poznati paket s omiljenim Kraševim likovima u kojem se nalaze razni slatkiši, Kraš je pripremio brojna nova iznenađenja. 

Božićno izdanje Životinjskog carstva, zajedno sa šest čokoladica dolazi s poklonom koji je pravi izazov za velike i male – Rubikovom kockom s 5 likova Životinjskog carstva. Još jedan legendarni dječji proizvod donosi dvostruki slatki užitak – Ki-Ki Xmas gumioza. U veselim božićnim oblicima bora, zvijezde repatice, čizmice, soba, djeda Božićnjaka i medenjaka, u dva sloja pjenasto – gumenih bombona kriju se zabavni voćni okusi za sve male slatkoljupce.

Dječji blagdanski asortiman

Aromatični komadići medenjaka uronili su u najfiniju Dorina čokoladu prigodnog dizajna koji oduševljava na prvi pogled. Uz veliku Dorinu s okusom medenjaka, koja će sigurno razveseliti sve obožavatelje Kraša, u ponudi se nalaze četiri nova blagdanska dizajna najpopularnijeg mliječnog okusa male Dorine.

Dječji blagdanski asortiman

Dječji blagdanski asortiman

Sigurno niste mislili na… Torticu. Poseban novitet koji se ove godine po prvi puta nalazi u ponudi Kraša je mini Tortica. Mali zalogaji najpoznatijeg i najhrskavijeg čokoladiranog vafla dolaze u snježnom, razigranom dizajnu i donose novu dozu zabave za sva nepca. 

Dječji blagdanski asortiman