Bajadera Panettone – za blagdane satkane užitkom

Blagdani su puni simbola koji nas neodoljivo podsjećaju da je došlo vrijeme u godini koje u našim srcima svijetli poput lampica na boru. Vrijeme kad je vani hladno, a u duši toplo i kad nam je blizina dragih ljudi potrebnija no ikada. Da bi obiteljsko okupljanje oko stola bilo stvoreno za najtoplije i najslađe uspomene, Kraš i Kroštula ostvarili su suradnju i spojili vrhunske okuse za nezaboravne blagdane.

Majstori iz Kroštule zaduženi za izradu panettonea potvrdili su da ovo nije bilo kakav panettone i kako oni vrlo pažljivo biraju sve sastojke koje stavljaju u tu posebnu slasticu. Ovaj je panettone sljubljen s Bajaderom i zato je toliko dobar. A da bi nas oduševljavao svojim okusom, o njegovoj pripremi vodi se pomna briga. Bez aditiva, proizveden s divljim kvascima, od miješanja do pakiranja treba mu tri dana i obogaćen je onim što pravi stvarnu razliku – savršenim namazom od nougata i najfinijeg kakaa. I zato je Bajadera Panettone ove godine sinonim za kraljevsko uživanje u blagdanima.

Njome možemo reći: „S tobom želim dijeliti najslađe trenutke“ ili „Poklanjam ti nešto od srca“. I biti sigurni da smo dali najbolje od sebe, najbolje od Kraša i Kroštule.

Bajaderu Panettone možete kupiti u Kraševim bonbonnièreama i na Kroštulinom web shopu za koji je dovoljno kliknuti na poveznicu https://shop.krostula.hr/products/panettone-bajadera-500g i stavljajući ovu deliciju na stol podijeliti blagdansku čaroliju s drugima.

Bajadera Panettone presjek