Bajadera: novi sjaj kultnih pralina

Redizajn najpoznatijih Kraševih pralina

Sinonim za vrhunsku kvalitetu i gastronomski užitak, najslađi poklon koji mami osmijeh na lica, zanosna u okusu, elegantna po izgledu, prepoznatljiva u svojoj punini.  Riječ je naravno o Bajaderi, jednom od ikonografskih Kraševih proizvoda koji je podario nebrojene slatke trenutke mnogim generacijama.

Ususret svom sedamdesetom rođendanu Bajadera je doživjela i redizajn te dobila suvremeniji vizualni identitet. Odvažne promjene u dizajnu koje idu ukorak sa suvremenim estetskim normama, potpisuje kreativni tim iz agencije Bruketa&Žinić&Grey. Iako su vizualno ostali dosljedni tradiciji te zadržali karakterističan zrakasti izgled, redizajnom su dodali notu modernosti kako bi ova prepoznatljiva pralina bila još veći užitak za oči potrošača.

Spektakularna od samog početka, Bajadera se kao zaseban proizvod pojavila 1954. i otada predstavlja jedan od najpostojanijih Kraševih brendova, a svih ovih godina zadržala se u okvirima izvorne recepture i kontinuirane kvalitete. Zahvaljujući tradiciji, nedvojbenoj popularnosti i prepoznatljivom okusu, Bajadera uvijek ostaje – Bajadera, neodoljivog okusa i privlačnog izgleda, svevremenska i u novom sjaju.