13. Kraševa slatka bajka

Trinaestu godinu zaredom Kraš priprema najslađu dječju adventsku zabavu. Tvornica slatkiša i ove godine krije pregršt zabave i poklona za svoje najmlađe posjetitelje.

Ove godine selimo se u svemir. Dvoje astronauta uputit će se u istraživačku misiju i potragu za životom unutar mliječne staze. Njihova avantura krenut će po zlu i neće stići kući za praznike. Nepoznat planet na kojeg će prisilno sletjeti pokazat će se kao planet pun pustolovina!

U režiji Krešimira Dolenčića i ovaj Božić u Krašu bit će prepun veselja i pjesme za sve uzraste. Naše najdraže posjetitelje kroz predstavu će voditi Luka Bulić, Giuliano, Manuela Svorcan, Ahmed Abdel Rahim i mnogi drugi.

Što vas čeka prije predstave?

Čokoladice s imenima malih posjetitelja, zabavne maskote Kraševih dječjih brandova čije košare kriju slatka iznenađenja, vožnja vlakom Kraš Express, puuuno igre i toplog božićnog ugođaja.

Kako bi i odrasli uživali u božićnom ugođaju tvornice slatkiša, u čarobnom ugođaju Kraševog bara čekaju ih topli napici.

Predstave počinju 04.12., a traju sve do 20.12. Ulaznice potražite od 20.11. u Bonbonnièri Kraš na adresi Ravnice 48, po cijeni od 40 kn. Vidimo se!

Kako smo se proveli prošle godine, pogledajte u ovom zanimljivom božićnom videu!