11. Kraševa slatka bajka

Jedanaestu godinu za redom Kraš priprema najslađu dječju adventsku zabavu. Tvornica slatkiša i ove godine krije pregršt zabave i poklona za svoje najmlađe posjetitelje. 

Svake godine u blagdansko vrijeme Kraš se pretvara u zabavnu i veselu tvornicu sreće i smijeha za velike i male Krašoljupce. Kako je Božić vrijeme druženja i okupljanja, tako se u Slatkoj bajci druže Kraševi slatkiši koji se ove godine spremaju na posebnu potragu za draguljem talenta.

Tko je ukrao dragulj? Zašto je važan Napolitanki i kakve zagonetke se kriju u potrazi, otkrijte dolaskom na ovu prekrasnu božićnu dječju predstavu, koju smo osmislili i producirali u suradnji s kazališnim redateljem Krešimirom Dolenčićem.

Naše najdraže posjetitelje kroz predstavu će voditi poznati glazbenici Jacques Houdek, Giuliano i mnogi drugi.

Što vas čeka prije predstave?

Čokoladice s imenima malih posjetitelja, zabavne maskote Kraševih dječjih brandova čije košare kriju slatka iznenađenja, vožnja vlakom Kraš Express, puuuno igre i toplog božićnog ugođaja.

Kako bi i odrasli uživali u božićnom ugođaju tvornice slatkiša, u čarobnom ugođaju Kraševog bara čekaju ih topli napici.

Predstave počinju 05.12., a traju sve do 22.12. Ulaznice potražite u Bonbonnièri Kraš na adresi Ravnice 48, po cijeni od 40 kn. Vidimo se!  

Kako smo se proveli prošle godine, pogledajte u ovom zanimljivom božićnom videu!