Сите производи

Чоколади 

Од внимателен избор на најдобри зрна какао до финално производство на многубројни чоколади и чоколадни десерти, Крашовите врвни чоколади се создадени за вистинските познавачи на десерти. 

Бомбониери

Во посебната понуда на Крашови бомбониери се наоѓаат единствени комбинации на вкусови кои претставуваат изворни Крашови вкусови доследни на квалитетот и разновидноста на вкусот. Крашовите бомбониери, како израз на традиција и мајсторство во изрaботката на слатки претставуваат идеален подарок и сувенир кој најдобро го чуваат вкусот на Хрватска.

Кекси, вафли и чајни пецива

Крашовите кекси, чајни пецива и вафли изработени се од најдобри природни состојки – житарици, мед,путер и јајца – според традиционалните рецепти од домашната кујна.

Бомбони

Разноликоста на бои,вкусови и форми, бомбоните ги привлекуваат и малите и големите. Крашовите бомбонски брендови се познати и омилени веќе со генерации.

Солен асортиман

Во моментите на одмор и разонода, во друштво на семејството и пријателите или на спортски настани, сите сакаме да грицкаме.

Детски асортиман

На своите најверни и најдраги потрошувачи, Kraš им нуди фини и вкусни слатки. За најмладите само најдоброто од Крашовата понуда.  

Асортиман без шеќер

Kraš веќе долги години ја развива специјализираната понуда за сите оние кои водат сметка за својата исхрана, здравје и убав изглед. 

Кулинарски асортиман

Крашовиот кулинарски асортиман е создаден со цел мајсторството за изработка на слатки да се пренесе во домовите на потрошувачите.