ПРОБАЈ ГИ СИТЕ

Кога, благодарение на KRAŠ, пред повеќе од сто години се прошири мирисот на чоколадото низ улиците на Загреб, тоа беа првите чоколади во овој дел на Европа, но и помеѓу првите во светот.

Врвните Крашови чоколади секогаш биле синоним за квалитет од доверба, а новото име и визуелен идентитет го добиja во 1996 година, кога e претставена Дорина. Повеќепати наградувана со различни признанија од страна на потрошувачите, секоја година одново го потврдува својот квалитет и ја оправдува довербата. 20-тината вкусови на Dorina се предизвик за сладокусците, но исто така и момент на среќа за оние кои им е тешко да најдат малку време за секојдневно уживање и релаксација.