Слатко знаење - едукација, забава, колекционерство

Шарените обвивки на неодоливите чоколади Životinjsko carstvo кријат во себе вистинска империја на знаење за животните. 

Životinjsko carstvo е најтенкото млечно чоколадо кое со својата форма и оригинален вкус на вистинско млечно чоколадо е совршен избор за детските слатки моменти.

Заедно со чоколадото, секоја чоколадна обвивка содржи сликичка од животно. Сликичките го наоѓаат своето место во албумот Životinjsko carstvo, кој е детска енциклопедија на знаење за животните, а за секој пополнет албум Kraš наградува со богат сладок пакет.