O nama

Kraš Commerce d.o.o.

Kraš Commerce d.o.o. Beograd je najmlađe Kraševo društvo osnovano u julu 2001. godine u Beogradu s ciljem većeg prodora na tržište Srbije. 

Pročitaj više

Kraš Grupa

Generacije potrošača već ceo jedan vek uživaju u bogatoj ponudi raznovrsnih Kraševih slatkih proizvoda. Od početka proizvodnje 1911. godine, do danas, Kraš sistemski razvija proizvodnju sve tri grupe konditorskih proizvoda - kakao proizvoda, keksa i vafla i bombonskih proizvoda.

Pročitaj više

Istorija Kraša

Zanima vas kada je vaša omiljena čokolada, bombona ili keks ugledala svetlo dana? Kako smo počeli? Kako smo rasli i s vama delili trenutke za pamćenje? Saznajte sve o slatkoj istoriji Kraša, koja je počela pre više od jednog veka.

Pročitaj više

Misija i vizija

Dugogodišnja usmerenost ka proizvodnji originalnih, visokokvalitetnih proizvoda i ispunjavanju želja i potreba potrošača osigurala su Krašu vodeću poziciju konditorskog proizvođača u regiji. 

Pročitaj više

Nadzorni odbor

Nadzorni odbor Kraša sastoji se od sedam članova koji nadziru vođenje poslova Društva, a o pitanjima iz svoje nadležnosti Nadzorni odbor odlučuje sukladno Statutu Društva i Poslovniku o radu Nadzornog odbora.

Pročitaj više

Osnovni podaci

Ovde možete pročitati osnovne podatke o kompaniji.

Pročitaj više