Известување за правила на пополнување на стари изданија од албумот Životinjsko carstvo

Испратете  ни го својот награден лист пополнет според правилата до 31.08. и освојте сладок пакет!

Драги наши колекционери,

Ве известуваме дека до 31.08.2020. година можете да ги праќате старите изданија од албумот (едиција 2008. Албум боенка и постари албуми) на нашата адреса и на тој начин да го добиете заслужениот сладок пакет.

Ги изменивме малку правилата, а тие се следни:

  • Во албумот можат да недостасуваат 10 сликички
  • Наведените 10 сликички можете да ги пополните со сликички од новиот албум (број за број)
  • Во наградниот лист може да искористите само еден Џокер
  • Наградниот лист можете да го испратите на нашата адреса најдоцна до 31.08.2020 година

По 31.08.2020 година ќе важи само најновата едиција на албумот Životinjsko carstvo (2016 година), додека старите наградни листови и албуми нема да можат да се заменат за сладок пакет.

Тимот на Životinjsko carstvo