Raskošni okusi iz Kraševe riznice za najljepše blagdane

Darivanje voljenih osoba unosi posebnu toplinu u najljepši dio godine. Malo koji poklon, kao čokoladne slastice, dolazi ravno do srca onih do kojih nam je stalo. 

Skladni okusi najpoznatijih Kraš pralina ove godine stvaraju i posebnu vizualnu kompoziciju. Istovremeno savršeno usklađene, a zasebno prepoznatljive, Bajadera, Griotte i Fontana pričaju najljepšu božićnu priču i donose čarobne čokoladne trenutke i ovih blagdana.

Kraševe praline

Najsjajnija zvijezda ovogodišnjeg blagdanskog asortimana pralina je Bajadera. Njeno novo pakiranje u obliku knjige u sebi krije povijest i priču o ovoj bezvremenskoj slastici. Priču koja oživi svaki put kad Bajadera postane dio naših života, kada sudjeluje u obiteljskim druženjima i proslavama, pokazuje ljubav i zahvalnost, čestita rođendane.

Bajadera

Dobro čuvane čokoladne recepture Kraša, Runolist i Trijumf, ove godine tu su da stvore nove nezaboravne trenutke s našim najdražima. Legendarni okusi u svom izvornom pakiranju, pod nazivom Kraš klasici, prava su poslastica za sve istinske ljubitelje i poznavatelje čokolade, nostalgičare i one koji u svojim božićnim poklonima žele darovati dio povijesti. 

Kraš klasici

U našoj bogatoj ponudi pripremili smo za svakog ponešto, ali da ne nabrajamo dalje, posjetite nas u najbližoj Kraš Bonbonnièri ili pronađite naš blagdanski asortiman u obližnjem dućanu i uvjerite se sami u našu bogatu ponudu.