Nove Milksy punjene čokoladice obogaćene vitaminima

Noviteti iz Kraša stižu u tri boje i tri neodoljiva okusa: žuta predstavlja keks, crvena Kraš Express i plava mlijeko. S njihovih se pakiranja smiješe već dobro poznati likovi Životinjskog carstva, a namijenjeni su našim najmanjima. Pod imenom Milksy kriju se prutići za djecu, napravljeni od najfinije mliječne čokolade i ono najvažnije, obogaćeni su vitaminima!

Milksy mlijeko, osim fantastično kremastog mliječnog punjenja, u sebi krije i vitamin D, koji povoljno djeluje na kosti i jača imunitet. Odličan je snack baš u svako doba dana.

Milksy keks je neodoljivog slatkog okusa, s finim keks-punjenjem, koje pored vitamina D, sadrži i vitamine iz B skupine, koji su ključni za apetit i rast. Ovaj će prutić zadovoljiti baš svakog malog sladokusca.

Milksy Kraš Express je u svom čokoladnom, kremastom punjenju na jednom mjestu okupio čak 11 vitamina. Pred vama je pravi multivitaminski zalogaj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Digitalni album Životinjskog carstva vam je sigurno već dobro poznat. Unutar pakiranja Milksy čokoladica nalazi se kod kojeg unosite u digitalni album, a popunjeni album znači samo jedno – još nagrada!

Odaberite za svoje dijete najbolji čokoladni zalogaj obogaćen vitaminima, zajedno s djecom zaigrajte naše zanimljive kvizove, skupljajte kodove za digitalni album i nastavite se aktivno družiti s nama na poznatom mjestu www.igraoni.ca . Mi smo spremni, a vi?