Blagdansko ruho slatke Kraševe radionice

Došuljali su se hladniji dani, navukle prve kape i rukavice, zamirisali zimski začini, zašuškali sjajni omoti čokolade, blagdani su pred vratima, a naše misli usmjerene na zajedništvo i obitelj, na toplinu doma i darivanje naših voljenih.

Majstori iz slatke Kraševe radionice i ove blagdane dočekuju i više nego spremni, s asortimanom pralina koje tako neodoljivo mirišu na tradiciju jer Bajadera, Griotte i Fontana, prepoznatljivi su okusi koje desetljećima s radošću primamo i od srca dajemo na dar.

Kraševa blagdanska ponuda

Bajadera, najelegantnija plesačica u Kraševom slatkom ansamblu, i ove godine sjaji najsjajnijim sjajem pa nam svoju priču o posebnosti, kremoznosti finog nugata i raskošnosti okusa priča na koricama knjige, u pakiranju koje je prošle godine izazvalo puno radosti kad se pojavilo na policama knjižnice slatkih užitaka. Svojih 65 godina postojanja, Bajadera ponosno slavi i u novom, posebnom okruglom limenom pakiranju koje će se, uvjereni smo, s istim žarom poklanjati ovih blagdana jer Bajadera je jedna i jedinstvena, najposebnija pralina na našim prostorima, a nova limitirana izdanja pakiranja dodatno naglašavaju njenu posebnost i čar.

Bajadera

Tu su i nova zlatna, premium izdanja Dorina čokolade koja donose novu fuziju okusa za sve ljubitelje aromatičnih badema i kiselkaste višnje, kao i Dorina premium lješnjak s više prženih lješnjaka za što veći užitak. Darujte ih ovih blagdana svojim najmilijima i zajedno s njima, uz svjetlost svijeća i toplini doma, uživajte u finim notama Kraševih čokolada u blagdanskom ruhu.

Dorina čokolade - blagdansko izdanje

Blagdanskom raspoloženju će svakako doprinijeti i posebno čokoladna Domaćica Extra Choco; keks kojeg dobro poznajemo od malena, u ovom izdanju dolazi kao ostvarenje najljepših slatkih snova – cijeli je, ali baš cijeli preliven čokoladom! Uz šalicu toplog napitka, ovaj će hrskavi keks osvojiti baš svakoga pa i samog djeda Božićnjaka kad se spusti s poklonima u čarobnoj božićnoj noći.

Domaćica Extra Choco

Dječja će se lica iskreno nasmiješiti i jako razveseliti Kraševom asortimanu namijenjenom upravo njima, najmlađima i najslađima, koji se s posebnim žarom i iskrom vesele blagdanima pa se i mi u Krašu na isti način veselimo s njima. Neka se nitko ne uvrijedi, ali naši najmlađi potrošači su nam najdraži!

I zato imamo posebnu poruku za sve klince i klinceze; djeco, ako nas ove godine u najčarobnije božićne dane zima ponovno ostavi bez snijega, ne brinite za snjegoviće, od mliječne su čokolade i čekaju vas spremno u divnoj blagdanskoj čokoladi pod imenom Dorina Frosty. Otkrijte novu čokoladu namijenjenu samo vama... ali možete slobodno dati kockicu i roditeljima! Čokolada i užitak su ljepši kad se dijele.

Dorina Frosty

Nova je i jedna skroz zimska Dorina čokolada koja miriše na naranču i cimet, baš kako priliči blagdanima.

Dorina naranča cimet

Koliko djeca obožavaju Životinjsko carstvo Milky ZOO, toliko ga obožavamo i mi u Krašu, nek' se zna. Zato smo pripremili i poseban poklon koji dolazi uz pakiranje Milky ZOO čokoladica; čašu-slagalicu s motivima likova Životinjskog carstva. Potražite posebno blagdansko pakiranje Milky ZOO čokoladica i darujte njime svoje mališane, jako ćete ih razveseliti.

Milky Zoo i čaša slagalica

Ovih blagdana pozivamo sve mališane, ali i sve odrasle da svakako misle na Torticu, odnosno na puno malih Tortica jer i ove godine naša je mini Tortica upakirana u najslađi, hrskavi, snježni paketić koji će se naći ispod bora.

Mini Tortice

I na samom kraju, nismo zaboravili na našu Slatku bajku. Slatka bajka se nastavlja iz godine u godinu, naš prepoznatljiv paketić je i dalje pun poznatih slatkiša i hrskavih štapića, a omiljeni Kraševi likovi su i dalje glavni glumci na samoj vrećici. Možda se ove godine baš njome opremio Sveti Nikola!

Slatka bajka